Nieuwe Sparwinkel Lange Mare open

 

Met man en macht is gewerkt aan de opening van een nieuwe vestiging van Spar aan de Lange Mare 78 in Leiden. Het is allemaal op tijd gelukt. Eind vorige week ging de zaak open voor publiek. Het is de tweede poging van exploitant Ronald de Lange om op deze plek zijn geld te verdienen.

Hij heeft trouwens al jaren een Spar-vestiging aan de Herenstraat. Eerder opende de ondernemer al eens een winkel op de Lange Mare, maar dat mislukte dus. Achteraf bleek dat de winkelruimte te klein was voor een grote supermarkt en te groot voor een buurtsuper. De Lange probeert het nu opnieuw. Hij ziet kansen omdat de pandeigenaren hebben besloten om de winkel op te delen.

Er komen nu twee winkels met er boven appartementen. Aan de achterzijde komen studio’s. Daarmee wordt de winkeloppervlakte kleiner, waardoor het makkelijker wordt om op deze locatie een Spar City te vestigen. De ondernemer verwacht in september te openen op deze locatie.

Wat er nu is ingericht heet een ‘Spar City’, een kleinere winkel dan voorheen die zich vooral focust op snelle service en veel gemaksproducten en verse maaltijden, pizza-punten en belegde broodjes.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *